x

Beveiligingscamera ALECTO DVC-255IP Beweegbare Wifi Camera Outdoor

- altijd goedkoper dan alders

- nieuw in doos

- met gerantie

€149,99

Omschrijving

Met de DVC-255IP Beweegbare Wifi Camera Outdoor houd je het boeltje buiten goed in de gaten. Op je Smartphone of tablet houd het toezicht, door middel van het downloaden van de gratis iOS- of Android-app. Ook ontvang je melding bij beweging via deze app. Beeld kun je opnemen, dankzij 8 GB intern geheugen, of live bekijken. De Smart IP-camera bestuur en beweeg je op afstand je sluit hem draadloos (wifi) of bedraad (LAN) aan.
- altijd goedkoper dan alders
- nieuw in doos
- met gerantie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam Zuid.

Used Products Rotterdam Zuid
Groene Hilledijk 214-216
3074AC Rotterdam Zuid

Telefoon: 010-842 06 52
WhatsApp: 06-28985987

Verzendkosten

Pakketten: € 6.95
Brievenbuspost: € 4

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop